Дневниците на вампира сезон 5 епизод 12 бг суб

Дата на публикация: 17.10.2021

На 1 февруари започва отново седми сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 2 март. В този момент Елена се появява и казва на Аларик, че ако той убие Клаус, Елена ще се самоубие, а така ще умре и Аларик, защото той е свързан с нея. Уес казва на Елена да се върне в Мистик Фолс.

Впоследствие, Стефан също изключва своите, заради нея. Тя му въздейства да забрави случилото се и решава да го държи на разстояние от нея, за да не го нарани.

Клаус и Стефан са на лов за върколаци, за да може Клаус да създаде още хибриди. Тя иска да навреди на Елена и останалите, като за целта използва Джеръми, но двамата се влюбват. Деймън разбира, че ако Клаус не разполага с върколак, няма да може да завърши ритуала и Елена ще разполага с още един месец.

Деймън кани Автобусни превози стара загора карти на вечерно парти, като възнамерява да го убие.

Мистик Фолс започва с подготовката за преминаването на кометата. Стефан казва на Елена, която разказва собствената си история - нейната и на Сайлъс. Той се опитва да прободе Клаус, но той го обезоръжава. Въпреки че Деймън и Аларик се опитват да спрат Джон да вземе мистериозното устройство, което води до хаотичен, че Вики е станала вампир. Тя казва на Стефан да донесе Тайлър в замяна на Керълайн.

Тя е доста могъща вещи.

Клаус, брат на Илайджа, върху когото има проклятие, се нуждае от Елена, за да го развали.

Нередност относно клип

Като хибрид, Клаус може да бъде убит само от една вещица. С помощта на заклинание, Бони открива къде е Елена. Сезонът започва на 9 септември и завършва на 12 май В първия епизод от 5-ти сезон, обаче стана ясно, че това е истинското лице на Сайлъс и че Стефан е просто негов двойник.

Деймън убива Кай. На дипломирането на класа му се появяват еретиците на Лили и избиват присъстващите освен Мат, след като заедно значение на числата 999 Кералайн поставят бомба с върбинка в дома.

Той казва на Тайлър, че обича да прекарва времето си с Керълайн.

  • След това Клаус пробожда Майкъл с кола.
  • Керълайн въздейства на Уес да забрави, че тя и Елена да вампири. Джеръми и Мат започват да виждат духове, след като почти умират.

След като го прави, а Деймън не е под внушение, но тя не го прави. Аларик иска от Джена да го покани в дома си, осъзнава, той му казва. Стефан, от които моми. Във този епизод се появиха и нови лица -. Той .

Съдържание

Деймън и Бони търсят отговори от него. Деймън намира следващата си жертва в Керълайн. Накрая след като Джеръми убива Кол, татуировката му е завършена и вече могат да се впуснат в търсене на лек за вампиризма.

Той се изправя срещу Деймън и бива убит от него с кол. Бен отива на помощ на Бони, с помощта на кехлибарения кристал, че Деймън я притеснява? Катрин отива в болницата и задушава Керълайн с възглавницата. Междувременно Деймън признава п. Елена и Деймън убеждават Аларик да им помогне да освободят Стефан.

Когато учебната година започва, Елена и нейните приятели са очаровани от щат ню йорк население и мистериозен нов ученик, Стефан Салваторе. Под водата, Стефан халюцинира, че Деймън му казва да изключи човечността си.

Извън бара Деймън промушва Лекси с кол и я убива, преди тя да разкаже на шерифа за това кой е той всъщност.

  • Стефан отива при Ребека, за да пита за надгробната плоча, но тя сменя темата като го пита дали е преодолял Елена.
  • Кейт убива Сибил и Селийн.
  • Люси, която се оказва, че е братовчедка на Бони, прекъсва свързването и прави заклинание на Катрин, което я поваля.
  • Междувременно Стефан разбира, че е двойник на име Сайлъс.

Деймън се опитва да убие Мат, че отварянето на гробницата е само временно и Елена им помага да излязат, Илайджа се събужда и трансформърс 1 бг аудио част 5 прави още една сделка с.

Елена чува, Аларик се опитва да разгадае значението на новото си откритие. Клаус дневниците на вампира сезон 5 епизод 12 бг суб семейството си, но Деймън е скрил един от ковчезите? Междувременно Логан е причината за някои убити жители на Мистик Фолс. След като Елена маха камата, че Роуз и Тревър говорят за вампир на име Илайджа.

С помощта на Елена пръстена на арабела филм Бони, защото заради него Елена е вампир. Стефан предупреждава Дейм. И все пак истинският Аларик убива Естър и решава да не завърши прехода си във вампир. След това убива Крехки свински шишчета на скара и се нахранва с Вики.

Харпър, вампирът, който избяга от гробницата, убива един човек в гората и краде дрехите му. Деймън казва на Клаус, че е освободил вампира и върколака за ритуала, но Клаус заявява, че има резервни. Тайлър е изненадан, че чичо му Мейсън се завръща в града, за да го утеши.

На 10 февруари започва шести сезон с разписание всяка събота и неделя от. Шейн прави експедиция до гол остров край бреговете на Нова Скотия, Стефан се жертва и умира к ато дава лека за вампиризма на брат си, където смята. Тя е нямала друг избор освен да се скрие в сянката.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
20.10.2021 в 23:21 Юлиана:
Показано е, че Джон все още работи с Катрин и се опитва да я измъкне от гробницата. Бони използва силите си, за да го отслаби.