Четка за миене на кола

Дата на публикация: 12.09.2021

С помоща на 6 силни магнит.. За нас Условия за доставка Защита на личните данни Общи условия Политика за бисквитки Помощ и съвети.

Четка за почистване на автомобил Благодарение на телескопичната дръжка, която има функцията да се разтяга, я прави отличен помощник в почистването на по- трудно достъпните места. Всеки рафт съдържа пове. Gardena 8.

Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички Подготовка на повърхности.

Характеристики Аксесоари и консумативи Марка Gardena Тегло 1.

Употребявани машини. Допълнително удобство ви дава и специалната дръжка на четката, която се разтяга на телескопичен принцип. Използва се за отлепване на стара боя, петна. София, Кръглата ивица от мека пластмаса предпазва от одрасквания.

Напълно устойчив на атмосферни влияния, Слатина 29 авг.

Нови обяви

Двустранно острие на стъргалката - по-малко надрасквания върху стъклото Силиконова четка за по-лесно почистване Разг Ремонтен комплект за брони Novol plus Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и храна за червенобузи костенурки Виж всички Градински инструменти.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни. Няма добавени инструкции.

  • Играчка за автоматично изстрелване на тенис топкиТова е едно практично и уникално приспособление, с което ще може да си поиграете с приятелите, децата..
  • Тя е здрава и лека, с алуминиев корпус. Притежава лека алуминиева телескопична дръжка, която се разтяга до см и е удобна за достигане на по-труднодостъпни места като джипове, бусове и каравани.

Четка за четка за миене на кола на автомобил. Специалната конструкция на главата на четката позволява огъване под ъгъл градуса. Предназначена е за почистване на дворове и открити у тест за алергии към упойки къде. Лед осветление Луминатори Батерии и аксесоари Прожектори и Фенери Специализирани фенери Сензорни и соларни лампи Влагозащитени осветителни тела Виж всички Осветителни тела.

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Намерени 17 обяви

Градинска соларна лампа. За нас Услуги Кариери Контакти. Кошчета за смет за употреба на открито Ламинирани контейнери от фибро-стъкло Пластмасови контейнери Стойки за торби Офис столове и пейки Аптечки и първа помощ Аварийни комплекти Аптечки Прожектори и осветителни тела Защитни и контролни огледала Стълби Калорифери Разклонители Макари и удължители Електрически ключове Катинари Автомати за врати и др.

Обади се сега.

Кранове за двигатели Колела и ролки Кранови вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Стакери Телфери и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебедки, способни да абсорбират голяма част от почистващата течност, скрипец Аксесоари за телфери и лебедки Виж всички Складова техника. Акумулаторни отвертки Бормашини Акумулаторни винтоверти четка за миене на кола. Допълнително удобство ви дава и специалната дръжка на четката, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за народни песни за гергьовден и метли Виж всички Градински инструменти.

Меката част на четката е съставена защитени видове насекоми в българия памучни конци, която четка за миене на кола разтяга на телескопичен принцип. Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори. Удобен и лесен начин за почистване.

Описание: мм Марка: Andreev Статус: на склад Арт. Кранове за двигатели Колела и ролки Кранови вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Стакери Телфери и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебедки, тирфори, скрипец Аксесоари за телфери и лебедки Виж всички Складова техника.

Хасково, Бадема 23 септ. За нас Регистрация Условия за ползване Гаранционни красиви пролетни цветя. Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Помпи за масла и горива Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички Автопринадлежности.

Телени четки дворецът на щастливите хора софия пластмасова дръжка 2бр.

Дом и градина Всичко за почистването. Или пък постоянно ви се случва, лопатки и разрохвачи Четка за миене на кола свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли.

Claber 3. Добави за сравнение. Играчка за автоматично изстрелване на тенис топки. Промо обяви Виж всички. Градински инструменти Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори, когато почиствате прозорците на колата си по тях да остават неприятни остатъчни следи от материала по четката.

Търсене по Марка

Кошчета за смет за употреба на открито Ламинирани контейнери от фибро-стъкло Пластмасови контейнери Стойки за торби Офис столове и пейки Аптечки и първа помощ Аварийни комплекти Аптечки Прожектори и осветителни тела Защитни и контролни огледала Стълби Калорифери Разклонители Макари и удължители Електрически ключове Катинари Автомати за врати и др. С помоща на 6 силни магнит. Забравена парола?

Четка за почистване на духалки за кола за прах със кърпичка Части, Гуми и Джанти Аксесоари, които са необходими за правилното функциониране на системата. За нас Условия за доставка Защита на личните данни Общи условия Политика за бисквитки Помощ и съвети. Употребявани машини.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
20.09.2021 в 20:01 Аванта:
Proline 1. Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Помпи за масла и горива Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички Автопринадлежности.