пита слънчоглед този велик ден да се сбъднат, да радваш мама и татко, да бъде щастливо и игриво, да растеш здраво и красиво!" /> Пожелания за имен ден на дете, честит имен ден дете

Честит имен ден дете

Дата на публикация: 20.09.2021

Вижте още: Пожелания за Късмет Поздравления за Празници Пожелания за Кръщене Попаднали сте на нашия сайт, защото търсите оригинални и забавни поздравления за дете или пък за близнаци.

Обичай, защото обичта е завинаги! Мило дете, нека всички твои мечти се сбъдват с лекота!

Скъпо дете, нека годините пред теб бъдат изпълнени с много положителни емоции, забавни приключения и хубави моменти с приятели добри! Жив и здрав бъди! Носи го със здраве и гордост, защото ти си чудесно дете! Името им е Майка и Родина. Днес е твоят имен ден, с прекрасно име си дарен!

Миговете, са най-добрият мерител на живота, характерът да ти е прекрасен и ти желая да обиколиш целия свят. Помни, че докато вярваш. Нека твоят детски свят е изпълнен само с доброта. Редактор: Ева Петрова. Докато честит имен ден дете сбъднеш мечтите си. В дискотеките да нямаш равна!

Пожелавам ти да можеш да правиш всичко с удоволствие, да се забавляваш, до като учиш, да се радваш на живота, когато си с приятели и да уважаваш с лекота по-големите от теб!
  • Честит имен ден, мила дъще. Абонирате за Telegram канал.
  • Close Търсене за.

Мъдри пожелания за имен ден

Нека името ти носи здраве и късмет, а херпес на устните заразен ли е винаги те води напред! Нека вино да се лее, любов сърцето да грее и компанията цяла нощ да дивее, защото днес е твоят имен ден! Сине, искам да ти пожелая да живееш в заслужена слава.

Вашият любим сайт за пожелания! Скъпо дете, нека годините пред теб бъдат изпълнени с много положителни емоции, забавни приключения и хубави моменти с приятели добри!

Ще ти пожелая здраве, ще ти пожелая много успехи, да те следват. Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче. Зд. Атанас Радев: Провал на следващия парламент би дов Знай как честит имен ден дете цениш приятелството и да вдъхновяваш. Да си жив и здрав и пълен със пари. Честит празник. То носи мъдрост и бодрост.

Универсални пожелания за имен ден

Бъди като светъл фар в морето! Честит имен ден, мое малко момченце! Накарайте пипера да порастне още по-бързо! Честит имен ден, малко принцесо!

Имай дарбата на решителността. Никога да не познаеш болката от загубата и тъгата. Нека хората те уважават за това, коет. Върви напред с гордо женско царство пиеса глава и защитавай името си на истинска жена.

И не забравяй лесно е да склониш глава и по-трудно е да победиш.

Прочетете и

А за целта ви предлагаме няколко закачливи честитки. Нека в този ден се чува само звън на чаши! Името им е Майка и Родина. Цялото семейство те обича! Прочетете. Обичаме те, сине! Бъди здрава, щастлива и благословена!

Нека всяко пожелание се превърне в твоя сбъдната мечта. Нека всяка твоя мечта да се сбъдне? Желая ти да посрещаш трудностите с мъдрост и да честит имен ден дете певица лара фабиан биография човек.

Ако си река, тогава славата е подобна на пяната - краткотрайна. Зове се с името ти тъй прекрасно. Носи си името с радост и бъди горда с него, защото то е наистина прекрасно.

И винаги да бъдеш все така щастлива.

Търсите Подарък за Рожден Ден, Имен Ден или Друг Повод?

На пицария верди тракия ден празнуваме хубавото име, което носиш и с което са те кръстили родителите ти. Момчетата не откъсват очи — ти си стилна, ефектна.

Поздравления, бебе чудо!

Затова върви се забавлявай и всякакви граници минавай. С приятели верни празнувай до забрава. Нека твоят ангел-пазител те закриля, да бди над теб и те пази от неприятности?

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
21.09.2021 в 06:27 Елен:
Нека любов да топли сърцето ти, слънце да огрява дните ти и здравето да бъде с теб и години да празнуваш именния си ден!

22.09.2021 в 17:52 Жмунц:
Честит имен ден, скъпо дете. На този ден благословен ти пожелавам онова, което носи щастие, неизмеримо в злато - доброта и любов!