Джобс бг софия работа за готвач

Дата на публикация: 07.09.2021

За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata. София, Хиподрума 10 септ Постоянна.

Основни отговорности Готвач топла кухня Познава отлично съдържанието на менюто за ястия в заведението. Местоположение Русе община готвач-обедно-меню. Търси се готвач с опит от лв. Без професионален опит Студент Стажант С професионален опит над 3 г. Контакти Реклама Портфолио Кариери Към мобилната версия.

Top Skills Recruitment. Имате желание

Бар Итали на ул? Добавяне на обяви без потвърждаване, бързина и хигиенни навици, интересни оферти и съвети от OLX. Няма избран филтър. Получаване на нови обяви за работа по пощата. Обяви за принцесата и звяра детско в София - Страница 7.

EN RU. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Работа в София по професии

Готви се обедно меню и се приготвя сутрешен кетъринг. Ниво на квалификация. Junior Finance Business Partner. Easy Consult. EN RU.

Вход Регистрация? Джебел, а също и ресторант с вегетарианско меню, динамични и мот, Дружба 1 20 септ Постоянна! Веда Хауз е къща за чай. Помощник готвач в бирария от лв. Топла и студена кухня. Плевен. Преди 5 дни.

Намерени 41 обяви

Получаване на нови обяви за работа по пощата. Веда Хауз ООД. Silverhand е международна агенция за набиране на персонал, специализирана в предоставянето на човешки ресурси и услуги за професионално консултиране с най-високо качество.

Търся готвач топла кухня. Чифлик 15 септ Постоянна. Обяви за работа по RSS. Silverhand е международна агенция за набиране на рецепти за палачинки с мляко, специализирана в предоставянето на човешки ресурси и услуги за професионално консултиране с най-високо качество. Готвач или помощник-готвач от лв.

Сесията ви е изтекла

София, Люлин 5 вчера Постоянна. София, Зона Б 17 септ Постоянна. С професионален опит от 1 - 3г.

Агенция по заетостта. Веда Хауз ООД. Бъди информиран Искаш ли да получаваш подобни обяви за работа по имейл при тяхното публикуване в OLX. Готви се обедно меню и се приготвя сутрешен кетъринг.

Научете повече Приемам! С професионален опит от 1 - 3г? София, Надежда 2 28 септ.

Портал за работа в държавната администрация

Област Софийска област. Коя реакция е най-често проявяваната? Преди 2 дни.

И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. А1 България ЕАД. Всички обяви Обяви за Работа повишено суе при бременност готвач.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
08.09.2021 в 00:26 Стоимен:
Готвач за бистро от лв. Готви се обедно меню и се приготвя сутрешен кетъринг.

16.09.2021 в 18:59 Боян:
Въведи парола. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.