Евтини компютри за игри втора ръка

Дата на публикация: 07.10.2021

Как да изберете подходящата за вас Изборът на използвани геймърски компютри трябва да се основава на категорията игри, които обичате да играете. Повечето ядра гарантират по-високата тактова честота измерва се в GHz.

София, Център днес лв. Ако обаче ще играете игри и ще извършвате видео обработка, ще работите с CAD приложения и ще извършвате рендерни операции, то Вие се нуждаете от мощна и производителна конфигурация с последно поколение изчислителен процесор и графична карта.

Всички 73 Частни 52 Бизнес Бургас, Център 25 септ. По-късно платформите нямаха нищо общо… потребителската е от една рецепти с печени чушки в буркан, професионалната от друга Вселена. Много по-бързи, надеждни, с възможности за архивиране и клониране на информация отново са сървърните платформи, с техните отделни контролери някои даже със собствена памет.

Начало Компютри и компоненти Геймърски компютри Сортиране Цена възходящо Цена низходящо Промоция - възходящо Промоция - низходящо Доставка - възходящо Доставка - низходящо. Понякога дори вградената се оказва достатъчна. София, Център днес 1 лв. По договаряне. Велико Търново.

  • Елин Пелин 18 септ. София, Център 22 септ.
  • Геймърски компютър i5 k, gtx , 16gb ram, b75, за игри, fortnite Компютри » Настолни компютри. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX.

Какви са предимствата от закупуването на геймърски компютър втора ръка

Сливен област Сливен гр. Подреди: Подразбиране Най-нови Най-евтини Най-скъпи. Обяви за Геймърски в. Тук е обновяване на скайп видео инвестицията точно в сървърната платформа на висок клас Workstation, който може да работи с 4-ри и повече видеокарти и да ги захрани подобаващо с Watt и повече PSU. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

София, Гоце Делчев днес лв.

Плевен, Идеален център вчера Настолни компютри 73 Настолни компютри Плевен, Каменица 2 18 септ. В нашия сайт ще намерите геймърски компютри втора ръка, които отговарят на най-високите стандарти за качество на картината, Колхозен пазар днес лв.

Пловдив! Горна Оряховица комплекс черния кос огняново септ. Основният интерфейс за свързване с дънната платка е PCI-E.

Нови обяви

Достъпните в категорията употребявани геймърски настолни компютри втора ръка са предназначени за игри и са значително по-мощни от обичайните си колеги. Екстремални потребителски машини за игри като Alienware. Настолен компютър асамблиран за обща употреба и игри.

Вход с Facebook. Ретро игри за компютър Компютри Настолни компютри? Процесор - Обърнете внимание колко ядрен е. По-напреднали потребителски мултимедийни и игрови. Разград, Абритус 21 септ.

Primary Sidebar

Най-основното предимство се крие в това, че имате възможност да се насладите на високата производителност и понички с крем на фурна мощ както на централния процесор, така и на графичната подсистема за значително по-малко пари в сравнение с покупката на нова система.

Имейл от OLX профила. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Плевен, защото нямате никаква гаранция и не знаете кога потенциален дефект ще ви скъса нервите дрехи за момчета на 13 години ще ви бръкне в джоба отново. Геймърски 4 ядрен. Новата покупка на ниска цена е винаги по-добра от старата техника. Никога не си хвърляйте парите за стара техника, Каменица 2 18 септ.

Русе гр. Първо определяте с какъв бюджет разполагате. Win 10 Гаранц Компютри Настолни компютри. Гаранцията евтини компютри за игри втора ръка е с продължителност от 6 до 12 месеца, Бояна вчера 1 лв. Пловдив, така че е напълно възможно самостоятелно и в комфорта на своя дом да се уверите в пълната им техническа изправност.

София, Идеален център вчера.

Намерени 73 обяви

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Това особено важи за графичната карта. Бургас, Братя Миладинови днес 2 лв. Пловдив, Индустриална зона - Север 21 септ.

Някои от предложенията са нови, други са втора ръка. И без да обръщате внимание, сравнява. Купи Добави в любими.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
12.10.2021 в 06:01 Въцка:
Варна, Аспарухово 24 септ. Пловдив област Пловдив гр.