Детска електрическа четка за зъби philips

Дата на публикация: 08.10.2021

Разгледайте всички четки за зъби. Нашите електрически четки за зъби използват звукова технология, която спомага отстраняването на плаката и осигурява изключително дълбоко почстване.

Blast that plaque.

Безкомпромисна към плаката, нежна с венците Philips Sonicare. Разгледайте всички четки за зъби. Основният персонаж на приложението е любвеобилният Спаркли, който наистина обича да има чисти зъби. Размерите на главите за четки Philips Sonicare for Kids са специално проектирани за нежно почистване и защита на зъбите, докато те растат. Звездно миене на зъбкитe. Вижте всички продукти.

Грижа за клиента За контакти. Усмихнете се. За да оцениш спирки трамвай 5 софия " Philips Sonicare For Kids ", избери цифрата отговаряща на твоята оценка по десетобалната система:.

Учебници и учебни помагала. Фон дьо тен за лице с блестящ финиш.

Триизмерната карта в приложението показва областите, на които да обърнете повече внимание. Тънкият и ергономичен дизайн пасва идеално на детската ръка. Начин на употреба.

Пазаруване Онлайн Маркетплейс

Напишете ревю. Почистете зъбите. Скрий Покажи. Тя е с две степени на мощност - слаба и по-силна. Електрическа четка за зъби за деца. Как поддържам зъбите си бели и венците здрави Осигурете си звезден блясък със звукови четки за зъби Philips Sonicare!

  • Триизмерната карта в приложението показва областите, на които да обърнете повече внимание. Всяко усилие се възнаграждава.
  • Децата могат да видят колко добре се мият зъбите си и да печелят вълнуващи награди за добре свършената работа.

Научи ги да се забавляват миейки зъбките си. Перфектното почистване се улеснява от персонални съвети в приложението. Тя разбира кога започва една сесия, кога има пауза и кога е завършена. Други интересни предложения. Съвет: Когато сините напомнящи косъмчета изсветлеят до бяло, е време да замените главата на четката си?

Детска електрическа звукова четка за зъби

Поставете паста за зъби върху четката. Децата могат да отключват аксесоари, с които да персонализират Спаркли, или могат да спечелят храна за Спаркли, който обича да се храни здравословно. Подменете главата на четката.

Децата се учат, докато се забавляват. Разгледайте всички четки за зъби. Видео представени продукти. Добавена 10 септември г. Лесно е. Родителите могат и сами да избират награди в приложението.

Видео представени продукти. Още снимки на тази четка. Удобство за децата с два режима на работа и гумирана повърхност. Интелигентните вградени сензори проследяват автор на македонската химна къде сте минали с четката, маркират местата, които не сте минали, предупреждават ви ако натискате твърде силно и ви насочват да намалите интензитета на четкане.

Четка със стикер. Търсене в козметиката.

Philips Sonicare ProtectiveClean Електрическа четка за зъби с акумулаторна батерия. Звездно миене на зъбкитe. Нашата най-добра четка за зъби за цялостна грижа за вашата усмивка? Скрий Покажи. Всеки родител може да следи миенето на зъбките на своето дете и да наблюдава изгражването на детска електрическа четка за зъби philips му.

Купи 2 бои за коса и участвай за подарък. Избери своя дизайн. Тази четка може да бъде доставена в дните: Четвъртък г!

Безплатна доставка за гр. Четки за зъби. Всеки път, когато детето ви четка зъбите си добре, Спаркли става по-щастлив и всяка успешна сесия на четкане се възнаграждава.

Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена. Интерактивното приложение кара децата да се вълнуват от миенето на зъбите Приложението Philips Sonicare For Kids се синхронизира със звуковата четка за зъби на детето, за да му помогне да научи повече относно грижа за устната кухина чрез игра. Главата на звуковата четка работи на висока честота, генерирайки звукови вибрации.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
12.10.2021 в 12:18 Беана:
Гумиран дизайн.

15.10.2021 в 22:03 Никодима:
Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:.

16.10.2021 в 00:38 Илина:
Следващия път, когато използвате заедно приложението и дръжката, подробностите на тези сесии се синхронизират в календара на приложението.